Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στοιχεία για την ύπαρξη UFO παρουσιάζει το Πεντάγωνο (videos)

*
Το Πεντάγωνο επανάρχεται στο θέμα των UFO, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα videos που είχε στην κατοχή του ο στρατός των Η.Π.Α. Μάλιστα αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών της χώρας δηλώνουν ότι το Πεντάγωνο δεσμεύεται να προσδιορίσει το από που προέρχονται αυτά τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Σχετική έκθεση επιβεβαιώνει πάνω από 140 "περίεργες θεάσεις" που έχουν αναφερθεί από πιλότους του αμερικανικού στρατού από το 2004 και μετά.

Οι Ronald Moultrie και Scott Bray, εμφανίστηκαν σε αρμόδια επιτροπή του Κονγκρέσου, όπου επιβεβαίωσαν τις αναφορές για απροσδιόρστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, φαινόμενα τα οποία πρέπει να διερευνηθούν εις βάθος, καθώς συνιστούν πιθανή απειλή για την ασφάλεια των πτήσεων. Ο Bray, αναπληρωτής διευθυντής της υπηρεσίας πληροφοριών του Ναυτικού, αναγνώρισε ότι υπήρξαν ορισμένες παρατηρήσεις που οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ «δεν μπορούν να εξηγήσουν». Ορισμένες από αυτές αφορούσαν περιπτώσεις στις οποίες υπήρχαν πολύ λίγα δεδομένα για να δημιουργηθεί μια λογική εξήγηση, δήλωσε ο ίδιος. Ακόμα, ο Moultrie διαβεβαίωσε την επιτροπή ότι όλες οι υποθέσεις εξετάζονται με την ίδια προσοχή και σε σχετική ερώτηση απάντησε: «Θέλουμε να ξέρουμε τι υπάρχει εκεί έξω όσο και εσείς θέλετε να ξέρετε τι υπάρχει εκεί έξω».
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*